Koeltechniek Groningen

Koeltechniek Groningen wordt ingezet om airco’s, vriezers en koelkasten koel te houden. Kemerink koeltechniek verzorgt het volledige traject van ontwikkeling tot en met de installatie, onderhoud en het verhelpen van storingen.

Zoekt u een erkend koeltechniek bedrijf in Groningen? Dan bent u bij Kemerink koeltechniek aan het juiste adres. Wij installeren nieuwe koelinstallaties, onderhouden en reparen ze. U kunt bij Kemerink Koeltechniek ook terecht voor de aanleg van airconditioning, ventilatiesystemen, airconditioning, zonnepanelen en boilers en dakwerkzaamheden.
Kemerink Koeltechniek werkt uitsluitend met goed opgeleid personeel. Zo bent u verzekerd vakkundig afgeleverd werk.

Nieuwe koel installatie
Bij de aanschaf en plaatsing van een nieuwe koel installatie komt heel wat kijken. U moet een keuze maken uit het grote assortiment van koelinstallaties en bepalen welk apparaat het beste bij uw wensen en eisen past. Misschien denkt u aan milieuvriendelijk stoken en wilt Groningen denkt graag met u mee en adviseert u in het maken van de juiste keuze.

Advies op het gebied van koel en vries installaties
Verkoop van koel, vries en airconditioning
Installeren van nieuwe koel en vries voorzieningen
Onderhoud, jaarlijks onderhoud aan koel en vries installaties
Service bij storingen aan uw koel-vries installatie
Kemerink koeltechniek uit Groningen is een erkend dealer van merken als LG, York Staat u merk er niet tussen? Aarzel niet en neem contact op. Wij staan u graag te woord.

Uw koel specialist voor het uitvoeren van service, het afhandelen van storingen en het monteren van koel- vriesinstallaties en airconditioning. Wij kennen een 24 uur service, 7 dagen per week. Voor vragen, info@kemerinkkoeltechniek.nl.
© 2021 Kemerink Koeltechniek BV. All Rights Reserved.
Diensten
Over ons
Contact
06 53546442

Mail ons